miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăActualitate militaraInvatamantul militar in top. Aici se poate pentru ca e ordine, in...

Invatamantul militar in top. Aici se poate pentru ca e ordine, in civilie nu.

Foto: Facebook.com
Potrivit unui comunicat dat publicitatii astazi de MApN, toţi cei 342 de absolvenţi ai colegiilor militare liceale de la Alba Iulia, Breaza şi Câmpulung Moldovenesc au promovat examenul de bacalaureat, aspect ce evidenţiază calitatea învăţământului militar preuniversitar. MApN-ul se mandreste si are cu ce.

Cu această ocazie, ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa, transmite un mesaj de felicitare atât profesorilor, cât şi absolvenţilor, cărora le urează mult succes în următoarele etape de pregătire şcolară.

Stau si ma intreb cum de isi permite un prim ministru sa intervina in procesul justitiei si sa ”comande” procurorilor, cum, cand si pe cine sa ancheteze in cazul Bacalaureatului. Sa nu uite domnia sa că procurorul, pe cazul sau, este ÂL mai tare, asa cum domnia sa este ĂL mai tare peste Guvern.

Daca acesti tineri militari, obisnuiti cu ordinea si disciplina, au putut sa invete si sa treaca cu bine bacalaureatul, nu crede Domnia Sa, prim ministrul, ca in scolile civile este o problemă pe care ar trebui sa o rezolve si nu prin sunarea procurorului general si a ministrului justitiei? De cand isi permite atat domnia sa cat si ministrul de interne sa se amestece in treburile justitiei? Daca cineva a gresit, cred ca trebuie sa plateasca. Asta mi se pare o mentalitate sanatoasa ce ar trebui implementata tinerilor si nu cea a beizadelelor care scapa nepedepsite doar pentru simplul fapt ca au pe cineva care-i scapa permanent de necazurile in care cu buna stiinta s-au bagat.

Poate isi vede domnia sa de guvernare si lasa justitia sa-si urmeze cursul firesc, pentru ca aici avem cazuri clare de infractiune: dare si luare de mita.

Tinerilor militari de la cele trei colegii militare, profesorilor care si-au adus aportul la bagajul de cunostinte al acestor tineri, nu-mi ramane decat sa le urez si eu mult succes in cariera si sa fie mandri de ceea ce au realizat pentru ca este munca lor. Eu ma mandresc cu ei….Felicitari!!!

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE