marți, noiembrie 28, 2023
AcasăDiverseIn atentia relatiilor publice/SMFN: o noua serie de soldati ”voluntari”

In atentia relatiilor publice/SMFN: o noua serie de soldati ”voluntari”

In general, pe site-ul SMFN gasim comunicate de presa demne de toata lauda, detaliate, cuprinzatoare, insa unul ne atrage atentia prin repetarea unui termen ce nu se mai foloseste, legal, in armata de cativa ani. Fiind vorba de relatii publice si de un comunicat oficial ne simtim datori sa ”taxam” neregula.

Comunicat de presă nr. 33: O NOUĂ SERIE DE SOLDAŢI VOLUNTARI PENTRU FORŢELE NAVALE

Şcoala de Aplicaţie a Forţelor Navale „Viceamiral Constantin Bălescu” organizează luni, 12 mai, festivitatea de deschidere a programului de pregătire a soldaţilor voluntari, seria Mai 2014.

Aproximativ 60 de recruţi vor parcurge un modul de instruire individuală de bază, comun pentru toţi soldaţii din Armata României, axat pe pregătire militară generală şi tactică, în vederea formării deprinderilor individuale, necesare protecţiei individuale, ducerii luptei şi mânuirii armamentului din dotare, după care vor urma un modul de instruire de specialitate, care constă în pregătire specifică armei Marină şi specialităţii militare pe care soldaţii voluntari vor fi încadraţi ulterior.

Ne rezumam la a spune ca, in conformitate cu prevederile art. II , alin. (3) din Legea nr. 23/2012 pentru modificarea si completarea Legii 384/2006 privind statutul soldatilor si gradatilor voluntari, expresiile „soldati si gradati voluntari”, „soldati voluntari” respectiv „gradati voluntari” prevazute in Legea nr. 384/2006 privind statutul soldatilor si gradatilor voluntari, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si in actele normative in vigoare se inlocuiesc cu expresiile „soldati si gradati profesionisti”, „soldati profesionisti” respectiv „gradati profesionisti”

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular