miercuri, decembrie 6, 2023
AcasăDiverseGeneralul Ion Oprisor, fost secretar CSAT, a fost trecut in rezerva

Generalul Ion Oprisor, fost secretar CSAT, a fost trecut in rezerva

Pe 6 martie preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru eliberarea din funcţia de consilier prezidenţial pentru securitate naţională a lui George Scutaru, în locul acestuia fiind numit generalul Ion Oprişor. Ieri, presedintele a semnat decretul de trecere in rezerva a generalului.

Logica acestor jonglerii politice este departe de a fi aflata, insa banuiala acestei treceri in rezerva poate fi varsta generalului care a ajuns deja la 60 de ani, fiind nascut la 10 martie 1955.

Functia de secretar al CSAT, ramasa vacanta la data de 6 martie, dupa ce generalul Ion Oprisor a fost numit consilier pentru securitate nationala al presedintelui, a fost ocupata, de catre generalul de brigada Mihai Somordolea.

In prezent, Departamentul securitatii nationale din cadrul administratiei prezidentiale este condus de consilierul prezidential Ion Oprisor.

Secretariatul CSAT este asigurat de catre consilierul de stat Mihai Șomordolea, Directorul Oficiului Informaţii Integrate este consilier de stat Constantin Ionescu (Dudu) in timp ce Compartimentul pentru Probleme de Apărare il are la conducere pe consilierul de stat Sebastian Huluban.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular