duminică, iulie 14, 2024
AcasăActualitate militaraGeneralul Ioan Sorin, fostul sef al SMFT a fost decorat de presedintele...

Generalul Ioan Sorin, fostul sef al SMFT a fost decorat de presedintele Romaniei

General-locotenent Sorin Ioan
General-locotenent Sorin Ioan
La initiativa presedintelui Romaniei, generalul Ioan Sorin a fost decorat astazi prin decret, cu Ordinul Naţional „Steaua României” – în grad de Comandor, cu însemn pentru militari, in semn de înaltă apreciere pentru serviciile deosebite pe care le-a adus instituţiei militare, pentru rezultatele remarcabile obţinute pe durata îndeplinirii mandatului de şef al Statului Major al Forţelor Terestre.

Potrivit unui comunicat dat publicitatii astazi, Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat miercuri, 15 mai a.c., decretul de decorare a domnului general cu patru stele dr. Ioan Sorin.

Potrivit comunicatului, în semn de înaltă apreciere pentru serviciile deosebite pe care le-a adus instituţiei militare, pentru rezultatele remarcabile obţinute pe durata îndeplinirii mandatului de şef al Statului Major al Forţelor Terestre, domnul președinte Traian Băsescu a conferit Ordinul Naţional „Steaua României” – în grad de Comandor, cu însemn pentru militari, domnului general cu patru stele dr. Ioan Sorin.

Decorarea a fost făcută la inițiativa președintelui României, domnul Traian Băsescu.

In urma cu 5 zile, presedintele Traian Băsescu, a semnat Decretul de inaintare în gradul de general cu patru stele, la trecerea în rezervă, a domnului general-locotenent cu trei stele Ioan Sorin.

Despre trecerea in rezerva si CV-ul unuia din cei mai buni generali pe care i-a avut armata romana post ”89, puteti citi aici: Seful SMFT, general-locotenent Ioan Sorin a fost trecut in rezerva.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE