sâmbătă, aprilie 13, 2024
AcasăActualitate militaraFlori si surpiza, din Afganistan, pentru o femeie speciala

Flori si surpiza, din Afganistan, pentru o femeie speciala

Foto: facebook.com
Maistrul militar Petru Borș, plecat în misiune în Afganistan i-a făcut o surpriză de proporții soției sale, asistenta la spitalul militar, de care îl despart în prezent mii de kilometri. El s-a înscris într-un concurs pe website-ul europafm.ro pentru a-i dărui, de 8 Martie, celei mai importante femei din viața lui… un camion cu flori!

Vineri dimineață, Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu, realizatorii matinalului „Deșteptarea” de la Europa FM – au pus la cale, împreună cu Petru, soțul Elenei, cea mai mare surpriză, de 8 Martie, pentru ea.

Echipa Europa FM împreună cu Toader Păun, realizatorul emisiunii Clubul de Seară au mers la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” din București, unde Elena lucrează ca asistentă medicală, pentru a-i oferi, din partea soțului ei, o camionetă plină ochi cu lalele!

Surpriza și emoția momentului au fost copleșitoare atât pentru Elena, cât și pentru toți cei de față.

„Pentru a ține totul secret și a păstra surpriza i-am spus Elenei că așteptăm un pacient important și că ea trebuie să vină să îl preia de la intrarea spitalului”, a spus Oana Ciobanu, cea care a devenit complicele Europa FM în toată această acțiune.

„A fost un moment absolut emoționant! Elena plângea, dar odată cu ea plângeam cu toții! Eu, colegii mei care erau acolo, colegii ei! A fost absolut deosebit și mă bucur din suflet că am avut marea onoare de a-l ajuta pe Petru să pună la cale acest gest minunat pentru femeia pe care o iubește din tot sufletul!”, a spus Toader Păun.

Sursa: europafm.ro

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE