sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăActualitate militaraFestivitate de premiere la sediul MApN

Festivitate de premiere la sediul MApN

Foto: facebook.com
La sediul MApN a avut loc festivitatea de premiere a elitelor Clubului Sportiv al Armatei “Steaua” Bucureşti, premiile si distinctiile fiind oferite de ministrul Dusa, in prezenta secretarului general adjunct al COSR, Arthur Pierre Hoffmann si a Gabrielei Szabo, consilier al ministrului Tineretului și Sportului.

Scrimera Ana-Maria Brânză a fost desemnată cea mai bună sportivă a anului 2013 la CSA Steaua București, scrimera castigand anul acesta Cupei Mondială la spadă, titlul individual și locul doi cu echipa la Campionatele Europene, locul 2 în Cupa Campionilor Europeni cu CSA Steaua, medalie de bronz pe echipe la Mondiale.

Pe locul doi s-a situat canotoarea Roxana Cogianu, vicecampioană mondială la 2 rame și 8+1 și campioană europeană la 8+1.

Locul trei a revenit canotoarei, Ionelei Zaharia, vicecampioană mondială cu barca de 8+1 și campioană europeană în aceeași probă.

Scrimerele Simona Pop Maria Udrea (ambele spadă), ambele vicecampioane europene și medaliate cu bronz la Mondiale, cu echipa, au ocupat locurile 4, respectiv 5, canotorul Cristian Pârghie, vicecampion european la 4 rame, a terminat pe locul 6, sabrerul Alin Badea, vicecampion mondial cu echipa, a ocupat locul 7, judoka Andreea Chițu s-a clasat pe 9, grație medaliei de argint de la Europene, Bianca Pleșca (kaiac-canoe) a fost a noua, canotorul Florin Curea a încheiat pe locul 10, luptătoarea Alina Vuc pe 11, iar atleta Bianca Răzor pe 12.

Foto: facebook.com/mapn

La sporturile de echipă, a fost premiată echipa de rugby, câștigătoarea Cupei României.

”Dragi sportivi, suntem la final de an, la un moment de bilanț. Sportivii de la CSA Steaua ne bucură sufletele. Sunt tineri frumoși care reprezintă cu cinste România în lume. Chiar cu constrângeri bugetare, clubul Steaua rămâne de elită” a declarat ministrul Dusa.

”Armata română este instituția cu cel mai ridicat nivel de încredere din țară. Acum avem motive de laudă pentru armată, pentru sportivi. Dorim să întărim sportul de echipă de la clubul nostru, nu vorbesc despre fotbal acum, ci despre baschet, volei, handbal, polo sau hochei pe gheață. Multe urări de bine pentru finalul acestui an”.

La ceremoniile de la sediul MApN a fost prezent si George Boroi, comandantul CSA Steaua, care a declarat că aceste ”performanțe sunt un motiv de mândrie, mai ales în condițiile reformei”, multumind sportivilor, antrenorilor și managerilor pentru performanțele obținute pe parcursul anului 2013. ‘‘Vom face toate eforturile pentru a susține sportul și în anul 2014”, a mai spus Boroi.

Mai multe fotografii de la eveniment pot fi vizualizate pe pagina de Facebook a MApN.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE