sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăActualitate militaraEfectele unui mars de protest planificat strategic de conducerea SCMD

Efectele unui mars de protest planificat strategic de conducerea SCMD

Cineva, undeva,candva,un adevarat strateg in luptele sindicale a dat cu pumnul in masa si a spus clar: de ziua unirii se vor organiza marsuri de protest in toata tara. Vom demonstra astfel, cine sunt militarii rezervisti si ce ultimatumuri pot da ei. Reversul medaliei: oprobiul public. Va prezentam in cele ce urmeaza cateva articole de pe net, articole care apar in urma celui mai prost gandit mars de protest pe care l-am vazut vreodata. Intrucat comentariile noastre sunt de prisos, va lasam dragi militari rezervisti sa culegeti fructele a ceea ce ati facut(cei care ati facut).

Armata nu-i cu noi! Cinci minute de ruşine şi trădare naţională!

Revoluţia lui Moş Teacă

Sărbătoare naţională stricată de rezerviştii militari

Cand fostii militari huiduie intonarea imnului…

Cine-s cei mai demni din ţară ?

Uniţi în muget şi (ne)simţire,by Rahoveanu

24 Ianuarie, Ziua Unitatii Nationale

Dansul pinguinului sau huiduiala imnului?

Update: 26.01.2011
Iata ce ne spune Catavencu despre cel ce are in mana fraiele sindicatului militarilor:

Onoarea pătată a Armatei Române

Risipiţi între populism şi haos

Parte într-un război care nu e al nostru

Onoarea pierdută a pensionarilor militari

General în armata muncii = pensie de plutonier

Daca mai doriti linkuri le putem pune la dispozitie. Sunt extraordinar de multe din pacate.

Cam asta este stimati colegi ceea ce s-a obtinut prin marsul de protest gandit strategic dar fara minte de cineva din conducerea SCMD intr-o zi de sarbatoare pentru tara romaneasca.
Ceea ce este mai grav este ca militari de cariera, militari care si-au slujit cu credinta tara, militari care pot tine capul sus in fata oricui au fost atrasi in aceste jocuri murdare.

Atentie stimati colegi: nu totul este ceea ce pare a fi. Atentie cui acordati increderea, onoarea si demnitatea voastra de militari.

RELATED ARTICLES

2 COMENTARII

 1. * Cand vad ca demnitatea si onoarea nu mai au valoare, cand vad ca politicienii, cei care ne conduc, care conduc destinele acestei tari, trec peste orice inseamna onoare si sar dintr-o barca in alta, in functie de cum a rasarit soarele la alegeri, doar pentru a obtine beneficii, uitand de principii, uitand de angajamente, uitand de juraminte. Cum se va simti o armata cand stie ce e condusa de un om care si-a tradat partidul din care facea parte, pentru a trece in alta barca cu vant din pupa ? Ce sentiment de siguranta poate avea un militar cand stie ca seful lui il trimite la lupta,ii promite marea cu sarea , dar cand situatia se inrautateste isi ia bagajul si pleaca ? V-ati pus intrebarea domnule minsitru cum va judeca proprii subordonati, care e moralul lor vizavi de moralitatea dumnevoastra ? Veti spune ca ati schimbat partidul datorita unor principii de la care nu ati vrut sa abdicati. Care sunt acele principii? Spuneti-ne si noua sa vedem daca nu cumva tot ele va impiedica acuma sa luati atitudine fata de aceasta lege aberanta.

  * Fiind „priceput” la categorisiri,pentru inceput, premierul i-a trecut pe pensionarii militari ,rand pe rand, dintr-o categorie in alta:pensionari de lux-pensionari speciali-pensionari cu pensii nesimtite ,cu toate ca 80% dintre acestia au pensii cuprinse intre 34 de lei si 2000 de lei. Mentionez ca si eu sunt un pensionar din aceasta categorie „privilegiata”.Am pus ghililimele de rigoare pentru faptul ca ,in ultimul an ,”tagma” noastra a fostilor militari a fost asaltata cu brutalitate de guvernanti,propunandu-se pentru noi solutii „speciale”,nelegale, pentru a forta integrarea in Sistemul unitar de pensii,pe baza contributivitatii,chiar daca noi am fost scutiti de contributivitate. Subliniez ca includerea în sistemul unitar de pensii a pensiilor militare este neconstituţională, populistă şi contravine legislaţiei europene în domeniu.
  INVIDIA SI STUPIDITATEA NE FAC VIATA AMARA…..AMARA…

 2. Singurul lucru pe care il asteapta acesti oameni de la sistem, in schimbul tuturor renuntarilor, este o oarecare stabilitate. Nimeni care intra in armata nu isi schimba “jobul” ori de cate ori nu-i convine ceva, asa cum poate face orice cetatean al acestei tari. Nimeni dintre militarii activi nu isi poate lua un al doilea serviciu pentru a-si rotunji veniturile, acest lucru fiind interzis, pe buna dreptate, prin lege. Orice militar trebuie sa fie in permanenta pregatit si GATA (“ready”, cum spun americanii) sa-si exercite atributiile fundamentale pentru care il plateste tara (sau ar trebui sa-l plateasca). Nu toate specializarile militare (meserii care se invata in armata) au corespondent si utilitate in viata civila. Astfel, acesti oameni sunt prizonierii destinului lor de militari, odata ce si-l asuma.
  Chiar aceasta stabilitate este amenintata acum, prin ceea ce se intampla si vedem cu totii in media. Sa nu credeti ca aceasta “dezbatere” ii ameninta numai pe actualii pensionari militari. Toti militarii activi sunt debusolati de ceea ce se intampla si se intreaba pentru ce au intrat in sistem si pentru ce si-au asumat toate privatiunile impuse de sistem. Sistem care isi schimba regulile in timpul jocului.NU LE PASĂ de răvăşirea vieţii a zeci de mii de pensionari militari a căror existenţă se află la cheremul unor funcţionari îndobitociţi politic.
  NU LE PASĂ pasă de protestele bătrânilor militari cărora le-au furat trecutul iar acum le distrug încrederea în ziua de mâine.
  NU LE PASĂ de imensul scandal mass-media care scoate la iveală întreaga murdărie şi nemăsurata minciună cu care au tratat armata. Care arată adevărata lor faţă. Care ridică la suprafaţă, de sub zâmbetele lor încrezătoare, hidoşenia care-i caracterizează.
  NU LE PASĂ de încălcarea Constituţiei, a tratatelor internaţionale la care România este parte, de legislaţia Uniunii Europene, de principiile de drept şi de hotărârile judecătoreşti definitive.
  NU LE PASĂ de miile şi miile de procese care vor bloca sălile de judecată. Şi nici de banii acestui popor cu care vor trebui să plătească nemerniciile pe care astăzi le orhestrează.
  NU LE PASĂ de reacţia presei internaţionale şi de pierderea pe zi ce trece a prestigiului internaţional al ţării.
  NU LE PASĂ de starea de disperare la care au adus milioane de români.
  NU LE PASĂ de viitorul armatei române şi nici de trecutul său.
  NU LE PASĂ că peste 80% dintre romani mor de foame şi de frig.
  NU LE PASĂ că am ajuns ţara cea mai săracă din Europa.
  NU LE PASĂ că România este o ţară furată şi ascunsă în buzunarele câtorva politicieni aflaţi acum la cârmă, sub comanda acestui marinar.
  EI VOR BANII! EI VOR BANII VOSTRI, MUNCITI SI OBTINUTI CU SACRIFICII, IN TIMP CE EI HUZUREAU SI ADUNAU BOGATII NEMASURATE !
  EI VOR BANII ! CU O R I C E PRET!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE