luni, februarie 26, 2024
AcasăActualitate militaraDoi generali MApN au fost trecuti in rezerva prin decret prezidențial

Doi generali MApN au fost trecuti in rezerva prin decret prezidențial

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretele prin care doi generali MApN si un colonel magistrat au fost trecuţi în rezervă.

Astfel, prin decrete prezidențiale au fost trecuti în rezerva șeful Direcţiei Operaţii din SMG, Vasile Roman si unul din consilierii sefului SMG, Damian Florinel.

Decret privind înaintarea în gradul de general-maior – cu două stele, la trecerea în rezervă, a generalului de brigadă – cu o stea Roman Vasile din Ministerul Apărării Naţionale, propunerea Ministrului Apărării Naţionale şi Hotărârea Consiliului Suprem de Apărare a Ţării nr. 9/2016. Generalul Vasile Roman îndeplinea funcţia de şef al Direcţiei Operaţii din Statul Major General.

Decret privind înaintarea în gradul de general-maior – cu două stele, la trecerea în rezervă, a generalului de brigadă – cu o stea Damian Florinel din Ministerul Apărării Naţionale, propunerea Ministrului Apărării Naţionale şi Hotărârea Consiliului Suprem de Apărare a Ţării nr. 10/2016; Gl. bg. dr. Florinel DAMIAN era Consilierul şefului Statului Major General.

Decret privind eliberarea din funcţia de judecător militar la Curtea Militară de Apel a domnului colonel Petre Popescu – pensionare, la data de 18 februarie 2016;

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE