luni, iulie 15, 2024
AcasăActualitate militaraCraiova: ceremonie militara de încheiere a misiunii Armatei României în provincia Zabul,...

Craiova: ceremonie militara de încheiere a misiunii Armatei României în provincia Zabul, Afganistan

Centrul Craiovei va fi cuprins vineri seara, de la ora 19.00 de feeria ceremoniilor militare organizate de MApN cu prilejul sosirii din misiune a Batalionului 20 Infanterie „Dolj” şi de încheiere a misiunii Armatei României în provincia Zabul, teatrul de operaţii Afganistan.

Vineri, 18 iulie, incepand cu ora 19.00, în Piaţa Mihai Viteazul din municipiul Craiova se va desfasura ceremonia militara de sosire din misiune a Batalionului 20 Infanterie „Dolj” şi de încheiere a misiunii Armatei României în provincia Zabul, teatrul de operaţii Afganistan, se arata intr-un comunicat dat publicitatii de MApN.

Alături de militarii Batalionului 20 Infanterie „Dolj”, vor defila, pe strada Alexandru Ioan Cuza, detaşamente de militari cu Drapelele de Luptă ale marilor unităţi şi unităţilor care au participat la operaţiunea ISAF din provincia Zabul.

Centrul Craiovei va fi survolat de aeronavele Forţelor Aeriene care au asigurat transportul militarilor în şi din teatrul de operaţii Afganistan.

În Piaţa William Shakespeare, un detaşament al Regimentului 30 Gardă „Mihai Viteazul” va prezenta un exerciţiu de mânuire a armamentului şi va putea fi vizitată o expoziţie ce va conţine armament, echipamente şi tehnică de luptă folosite în misiunile militarilor români din Provincia Zabul, de la ora 19.40.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE