sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăActualitate militaraContraamiralul Alexandru Mirsu este noul sef al Statului Major al Fortelor Navale...

Contraamiralul Alexandru Mirsu este noul sef al Statului Major al Fortelor Navale

Potrivit unui comunicat dat publicitatii de Biroul de Presa al MApN, maine va avea loc ceremonia de numire in functie a noului sef al Statului Major al Fortelor Navale (SMFN), contraamiralul Alexandru Mirsu.

Ceremonia se va desfasura la sediul SMFN, din strada Soseaua Bucuresti-Ploiesti km 10.5.

In cadrul ceremoniei de predare primire a functiei vor fi citite atat decretul de avansare la gradul de amiral si de trecere in rezerva a viceamiralului Aurel Popa, fost sef SMFN, cat si ordinul ministrului apararii nationale de numire in functia de sef al SMFN a contraamiralului Alexandru Mirsu.

Ceremonia de predare-primire se va desfasura in prezenta ministrului apararii nationale Mircea Dusa.

Alexandru Mirsu a fost comandantul Gruparii Navale de Cooperare in Marea Neagra-BLACKSEAFOR- in perioada 2005-2006, cand Romania a avut conducerea acestei initiative regionale.

In perioada 2006-2009 a indeplinit functia de comandant al Flotilei 56 Fregate, in perioada 2009-2010 a fost numit loctiitor al comandantului Flotei, la 7 iulie 2010 fiind numit la conducerea Flotei.

Daca in octombrie 2010 era inaintat la gradul de contraamiral de flotila, la 01 decembrie 2013 Alexandru Mirsu este avansat la gradul de contraamiral.

Evolutia in cariera si CV-ul impresionant il califica pe contraamiral intr-un posibil viitor top al celor mai buni sefi ai SMFN. Vom urmari evolutia acestei categorii de forte sub conducerea contraamiralului Mirsu.

Pana atunci domnule contraamiral, mult succes in activitate.

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE