sâmbătă, aprilie 13, 2024
AcasăActualitate militaraComandorul Tiberiu Chodan este noul comandant al Flotei

Comandorul Tiberiu Chodan este noul comandant al Flotei

Ceremonia de predare – primire a funcţiei de comandant al Flotei va avea loc marţi, 14 ianuarie, începând cu ora 14.00, in dana militară a portului Constanţa. 

Contraamiralul Alexandru Mîrşu, şeful Statului Major al Forţelor Navale, va preda comanda Flotei comandorului Tiberiu Chodan. 

La activitate vor participa reprezentanţi ai Ministerului Apărării Naţionale, comandanţi de unităţi din Forţele Navale, şefii structurilor militare din Garnizoana Constanţa, reprezentanţi ai ligilor şi asociaţiilor de marină, ofiţeri, maiştri militari şi subofiţeri în activitate şi în rezervă.

Datele puse la dispozitie de birourile de presa sunt foarte putine asa ca am luat la colindat internetul. Si aici gasim foarte putine informatii despre comandorul Chodan. Dintr-un buletin al Fortelor Navale am aflat ca la un moment dat comandorul a fost sef de stat major al Flotei, alte date se refera la persoana domniei sale in calitate de comandant al Componentei Operaţionale Navale.

Ce am mai gasit pe internet referitor la numele TIBERIU LIVIU CHODAN(nu stim daca este aceeasi persoana) este faptul ca acesta a cesionat in anul 2008 un număr de 5 părți sociale din Societatea Comercială QUANTA ESTATE DEVELOPMENTS – S.R.L., cu o valoare nominală de 10 RON fiecare, în valoare totală de 50 RON, reprezentând o cotă de 5% din capitalul social al societății, devenind astfel actionar al acestei societati (Monitorul Oficial nr. 7213/ 13 decembrie 2008, P A R T E A A I V – A
PUBLICAȚII ALE AGENȚILOR ECONOMICI
)

Ar fi fost interesant si un CV dar nu am gasit. Poate cineva ne indruma pasii.

Comandorului Tiberiu Chodan ii dorim mult succes in noua functie.

RELATED ARTICLES

3 COMENTARII

  1. Completare la C.V. -ul comandorului Chodan. A Absolvit A.I.S.M in 1992, cursuri de cariera in Canada si Franta. Un ofiter deosebit de bine pregatit, cu viziune si care pune factorul uman in echilibru cu decizia militara. A fost comandant al Scolii de Aplicatie a Fortelor Navale. Felicitari pentru numire si succes! S-a facut dreptate!

  2. În câteva zile CV-ul va fi postat pe site-ul fortelor navale.
    A fost într-devăr șef de stat major al Flotei și comandat al CON.
    A absolvit liceul militar Ștefan cel Mare în 1978 și Institutul de marină Mircea cel Bătrân în 1982. A activat cea mai mare parte a carierei militare ambarcat pe vedetele torpiloare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE