miercuri, februarie 21, 2024
AcasăLegislatieClaudia-Mioara Manea va exercita temporar functia de Secretar General al MApN

Claudia-Mioara Manea va exercita temporar functia de Secretar General al MApN

Prin decizia primului ministru nr. 247 din 23-mai-2012, publicata în monitorul oficial nr.351 din 23-mai-2012, doamna Claudia Mioara Manea va exercita, temporar, funcţia publica vacanta din categoria înalţilor funcţionari publici de secretar general al Ministerului Apărării Naţionale. Decizia a intrat in vigoare din 23-mai-2012.

In urma propunerii formulată de Ministerul Apărării Naţionale si avizului favorabil nr. 1.638.575 din 18 mai 2012 al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici primul ministru a decis ca functia de secretar general al MApN sa fie ocupata temporar de d-na Claudia Mioara Manea. Postul a fost vacantat in urma numirii d-nei Georgeta Gavrila in functia de prefect al Capitalei, dupa 7 ani de activitate in MApN.

Despre doamna Manea am putut afla foarte putine informatii intrucat, desi site-ul MApN a fost actualizat cu numele noului secretar general, nimeni nu a catadicsit sa puna si un CV asa cum era normal in pofida faptului ca in cadrul MApN activeaza o intreaga DIRECTIE de informare si relatii publice.

Ceea ce am reusit sa aflam este ca d-na Manea a fost sef de serviciu in cadrul Secretariatului General si este membru în Colegiul Consilierilor Juridici din Bucureşti din anul 2007.

Interesant este ca d-na Manea este saracia intruchipata, din declaratia de avere postata in 2011 rezultand ca domnia sa nu are in proprietate decat un autoturism marca Ford dobandit in anul 2006……in rest nimic, desi conform aceleasi declaratii, ea a incasat lunar de la minister o retributie medie de 4300 lei. Ca un functionar public ce activeaza in MApN are o retributie mai mare decat un colonel nu ne mai mira, asa cum nu ne mira ca un personal contractual din armata are retributia mai mare decat un subofiter.

Nu ne ramane decat sa-i dorim succes doamnei Manea in noua functie……temporara.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE