vineri, iunie 21, 2024
AcasăActualitate militaraExterneCinci observatori militari la misiunea ONU de supervizare în Siria (UNSMIS)

Cinci observatori militari la misiunea ONU de supervizare în Siria (UNSMIS)

Intr-un comunicat oficial dat publicitatii de administratia prezidentiala se arata ca preşedintele României, Traian Băsescu, a aprobat participarea României cu un număr de cinci observatori militari la misiunea ONU de monitorizare în Siria – UNSMIS, ca o reflectare a interesului României de a contribui la pacea şi stabilitatea în Orientul Mijlociu.

România îşi menţine abordarea privind identificarea prin mijloace paşnice a unei soluţii durabile la actuala criză internă din Siria. Prin participarea la UNSMIS, România îşi confirmă angajamentul de a contribui la implementarea deplină a Planului în Şase Puncte propus de Trimisul Special Comun al ONU şi Ligii Statelor Arabe, Kofi Annan.

Sursa: presidency.ro

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

 1. PONTA PE DRUMUL DESCHIS DE BASESCU !
  NEGLIJENTA CRIMINALA PENTRU NEVOILE ARMATEI ROMANE !
  Corneliu Dobritoiu. … „Avem putini bani, deocamdata, pentru inzestrarea armatei, insa mizam pe finantari …

  NOUL SERVICIUL DE SPIONAJ AL ARMATEI SUA : INZESTRAREA MILITARA A ARMATEI LA PAMANT.
  „Concepţia de înzestrare cu sisteme şi echipamente majore a armatei romane în perioada 2006-2025”, elaborată de Ministerul Apărării, recunoaşte că 85 la sută din echipamentele militare au resursa de viaţă depăşită. Adevarul este 98 % Militarii români sunt trimişi în teatrele internaţionale de luptă cu armament învechit, uzat sau nepotrivit condiţiilor de climă MOARTEA A ZECI DE MILITARI SE DATORESTE MAI MULT ECHIPAMENTULUI INVECHIT DECAT INAMICULUI ! Protecţia individuală a militarilor se realizează cu veste antiglonţ grele de 15 kilograme….. Militarii români patruleaza cu bocancii rupţi, întrucât talpa nu rezista în zonele stâncoase din Afganistan. Vestele antiglonţ româneşti au un viciu de proiectare şi nu permit luptătorului să fixeze patul armei în umăr pentru a ochi cu precizie. Cele mai multe incidente soldate cu morţi şi răniţi au fost produse de explozia unor mine artizanale, în faţa cărora maşinile blindate româneşti au fost extrem de vulnerabile………………….
  GUVERNANTII ROMANI DAU DOVADA DE O NEGLIJENTA MAI MULT DECAT CONDAMNABILA …..
  ps UN REPREZANT AL NOULUI CLANDESTIN DEFENSE SERVICE SA INTALNIT CU REPREZENTANTII SMCD !Comunicat oficial :
  Joi, 11 aprilie a.c., un expert al Pentagonului in probleme romanesti a avut o discutie la sediul central cu reprezentantii Departamentului Relatii si conducerea SCMD. O intalnire similara a avut loc cu grupul de ofiteri din jurul ofiterului Alexandru Gheorghe.
  LIPSA DE INZESTRARE MILITARA A FACUT PARTE DIN DISCUTII…….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE