sâmbătă, septembrie 23, 2023
AcasăActualitate militaraCei mai batrani ostasi se adreseaza ministrului apararii.

Cei mai batrani ostasi se adreseaza ministrului apararii.

In peregrinarile mele pe internet, am dat de un mesaj , avandu-l ca destinatar pe ministrul apararii. Acest comunicat de presa exprima tristetea si lipsa de speranta a celor care au slujit tara atat in vreme de razboi, cat si in vreme linistita. Acest comunicat de presa vine din partea celor cativa veterani de razboi pe care ii mai are Romania.

Iata acest comunicat:

Noi, reprezentanţii celor mai bătrâni ostaşi ai României: veteranii şi invalizii de război, ai cadrelor militare în rezervă şi în retragere care lucrează voluntar în structurile A.N.V.R., camarazii care au slujit cu devotament şi sacrificii ŢARA şi ARMATA, în timp de război şi în vremuri de pace, precum şi soţiile supravieţuitoare ale foştilor luptători adresam un apel călduros conduceai Ministerului Apărării Naţionale, Dumneavoastră personal, să faceţi tot ce este omeneşte posibil pentru a se soluţiona în regim de urgenţă şi în mod onorabil problemele ce vizează drepturile ce decurg din serviciul necondiţionat, sub Drapel şi Jurământ, al fostelor cadre ale armatei.

Ne întristează tevatura uscată şi întreţinută tot mai zgomotos pe toate canalele şi mijloacele de comunicare în masă prin care, adesea, este lezată demnitatea şi onoarea militară.

Este păcat că s-a ajuns la minimalizarea şi, mai rău, la denigrarea valorilor şi principiilor moralei ostăşeşti, la nesocotirea importanţei şi rigorilor carierei militare.

Condamnăm cu tărie încercările de insuflare în rândul populaţiei a sentimentelor de invidie, dar şi de dispreţ şi ură la adresa cadrelor militare, subminându-le prestigiul şi demnitatea de care se bucurau în societate.

Ne exprimăm convingerea că veţi acţiona urgent şi neabătut, cu fermitatea şi spiritul de dreptate ce vă caracterizează, pentru ca împreună cu principalii colaboratori, cu titularii ministerelor ce concură la această înaltă menire şi responsabilitate, să soluţionaţi acest proces de reevaluare a drepturilor pensionarilor militari, inclusiv ale noastre, fără omisiuni şi inexactităţi, în spiritul de dreptate, justeţe şi înalt umanism.

Cu aleasă stimă şi consideraţie,

PREŞEDINTELE A.N.V.R. General de armată(r) – MARIN DRAGNEA

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular