joi, noiembrie 30, 2023
AcasăActualitate militaraExterneCamioane militare şi vehicule blindate marca Renault produse la Mizil

Camioane militare şi vehicule blindate marca Renault produse la Mizil

Sherpa Light by Renault Defence
Renault Truck Defense, producător de tehnică militară francez, parte a grupului AB Volvo, a semnat la Mizil un memorandum cu compania SC MFA SA, referitor la producţia şi comercializarea exclusivă a camioanelor militare şi a vehiculelor blindate pe teritoriul României.

Cele doua companii intenţionează să desfăşoare un program de investiţii comun având ca obiect retehnologizarea platformei de producţie a MFA din oraşul Mizil, judeţul Prahova, logistica şi tehnica militară rezultate în urma acestei colaborări urmand a fi comercializate pe piaţa regională şi pe cea internaţională.

DRIVELINE VBCI

Cel mai recent proiect dezvoltat de de MFA împreună cu MApN a fost modernizarea a 127 de maşinii de luptă de infanterie (MLI), certificate NATO, în valoare de peste 100 de milioane de euro. Din 2012 MFA Mizil este parte a grupul de firme Carmistin, grup ce aparţine omului de afaceri Iustin Paraschiv.

SHERPA LIGHT STATION WAGON

Renault Truck Defense are peste 1400 de angajaţi în Franta şi este prezentă în peste 50 de ţări ale lumii cu produsele sale.

Cred ca ar fi foarte benefice aceste ”utilaje” pentru militarii romani, avand in vedere ca batranele ROMAN si ARO circula inca pe drumurile tarii si in tetrele de operatii, doar mestesugul si indemanarea militarilor romani mentinand aceste autovehicule in stare de functionare.

KERAX
SHERPA MEDIUM 5 & 10
RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

  1. Bătrânele DAC-uri şi ARO circulă încă semn că au fost bine construite. Este un lucru extraordinar de bun ce se întâmplă la Mizil. Războiul se câştigă în fabrică. Obţine victoria cel care produce în cantităţi suficiente un produs de calitate. România trebuie să fie capabilă să producă principalele categorii de tehnică militară în ţară. Războiul se câştigă cu tancuri, avioane, tunuri. Bravura oricât de mare ar fi ea nu poate înlocui tehnica. Oricât de mari ar fi eforturile de a produce tehnică militară ele trebuie continuate. Nu ne putem opune unui atac fără armată iar aceasta în lipsa economiei este o armată de baionete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular