duminică, iulie 14, 2024
AcasăActualitate militaraAntene care provoaca...cutremure in mintea unor ziaristi.

Antene care provoaca…cutremure in mintea unor ziaristi.

Asa cum ne-a obisnuit, presa romaneasca face din tantar armasar. In ziarul Libertatea de astazi apare un articol extraordinar de exceptional,incredibil de adevarat, atat de incredibil incat plange Dan Diaconescu de ciuda ca i-a furat Libertatea subiectul, privind detinerea de catre Romania a …..armei cutremurului.

Citam: Pe litoralul Mării Negre, langă plaja Corbu, a fost montat un sistem ciudat de antene care, conform unor teorii vehiculate pe Internet, ar reprezenta un tip de armă care poate modifica clima, poate genera seisme in scopuri militare sau poate bruia de la distanţă psihicul uman. Libertatea vă prezintă azi, în premieră, imaginea noului complex de antene, despre care se presupune că e o armă geofizică.
Si inca ceva util pentru domnii ziaristi: orice unitate militara are acel panou de atentionare ca va aflati in zona unui obiectiv militar. Ceea ce ma mira este ca nu l-ati vazut pe cel ce interzice fotografierea…..trebuie sa existe si el.

Libertatea vine si cu imagini:
Antenele de la Corbu:
Antene Corbu

comparand imaginea de mai sus cu asta:
Sistem HAARP- Alaska

Aceasta imagine reprezinta HAARP,o arma geofizica, instalaţie americană din Gakona, Alaska, fiind un sistem complex care poate provoca conform barfei mediatice schimbarea vremii, poate produce catastrofe naturale, ploi torenţiale, cutremure, inundaţii şi uragane. Oamenii de ştiinţă au subliniat însă că , la nivel global, aceste intervenţii pot scăpa de sub control şi pot cauza nenorociri chiar împotriva celor care le folosesc. De exemplu, produci ploaie în Filipine şi te trezeşti cu uragan în Caucaz.

Sursa: http://www.libertatea.ro/stire/romania-detine-arma-cutremurului-304976.html

Nota redactiei: la o simpla cautare pe goagle am gasit un posta care ne edifica ce este cu aceste antene:
Oficialii armatei spun că SCOMAR (Complex de Observare, Supraveghere şi Control al Traficului la Marea Neagră) este un sistem operativ de supraveghere bazat pe tehnologie de ultimă oră care permite detectarea, urmărirea, recunoaşterea şi identificarea navelor ce desfăşoară activităţi ilegale de trafic la Marea Neagră.
Sistemul de supraveghere constă în opt staţii radar X-Band interconectate şi centralizate într-un punct de comandă aflat în Constanţa, în subordinea marinei militare române. Dotat cu un dispozitiv de identificare automată, sistemul permite accesarea, prin intermediul unui server, informaţiilor cartografice şi video de înaltă fidelitate.
Fostul ministru Dan Nica declara că sistemul a costat aproape 25 de milioane euro şi ar fi una dintre condiţiile pentru a ne menţine în graficul de aderare la Spaţiul Schengen, programat pentru 2011. Cu alte cuvinte, un veritabil Big Brother amplasat pe Plaja Corbu.

Sursa: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=117181

Deci stimati ziaristi, lasati cutremurele si inundatiile mai bine in seama lui Dumnezeu…….suna mai bine decat aberatiile domniilor voastre.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE