duminică, iulie 14, 2024
AcasăForte aerieneAngajaţii Romavia nu şi-au primit salariile de şapte luni

Angajaţii Romavia nu şi-au primit salariile de şapte luni

Sursa foto: rtv.net
Vin la muncă, deşi sunt neplătiţi de şapte luni. Unii sunt la un pas de a fi evacuaţi din case, alţii ameninţă că vor recurge la gesturi extreme. Aproape 100 de angajaţi ai companiei Romavia spun că s-a depăşit orice limită şi au ajuns la Tribunal pentru a-şi cere drepturile.

Angajaţii Romavia sunt disperaţi. Ei spun că au ajuns să trăiască adevărate drame din cauza deciziilor proaste luate de şefi. „Am colege în situaţia de a retrage copiii de la şcoală, locuiesc în locuinţe sociale şi sunt pe punctul de a fi evacuate de acolo. Avem o colegă ajunsă într-o situaţie disperată, care a ameninţat că-şi va da foc în faţa companiei. Am făcut chetă pentru a ajuta această colegă”, a declarat o angajată care a ţinut să rămână anonimă.

Lucrătorii de la Romavia susţin că li s-au pus beţe în roate atunci când au ameninţat cu proteste. „Noi am vrut să mai ieşim în stradă, dar am fost ameninţaţi. Au ţinut de fapt să ne aducă la cunoştinţă să nu uităm că avem indicativ militar”, a mai spus respectiva angajată.

Despre dramele acestor oameni si raspunsul MApN in articolul integral de pe rtv.net

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE