luni, februarie 26, 2024
AcasăInzestrareTichete de călătorie gratuite pentru pensionarii, veteranii şi văduvele de război

Tichete de călătorie gratuite pentru pensionarii, veteranii şi văduvele de război

Potrivit unei ordonanţe adoptate miercuri de Guvern, pensionarii, veteranii şi văduvele de război vor beneficia în continuare de facilităţile acordate pe baza tichetelor de călătorie gratuite sau taloanelor speciale de călătorie.

„Pensionarii, veteranii şi văduvele de război vor beneficia în continuare de facilităţile acordate pe baza tichetelor de călătorie gratuite sau taloanelor speciale de călătorie, conform unei Ordonanţe de Guvern adoptată miercuri, 16 ianuarie, care abrogă articolul II din Legea nr. 211/2012, privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr.8/2011, pentru modificarea şi completarea legislaţiei cu privire la eliberarea, gestionarea şi monitorizarea documentelor de călătorie acordate pensionarilor, veteranilor de război şi văduvelor de război”, informează un comunicat al Ministerului Apărării Naţionale remis joi AGERPRES.

După 1 ianuarie 2015, conform Legii nr. 211/2012, vor intra în vigoare şi legitimaţiile de călătorie de tip card.

„Actul normativ a fost adoptat ca urmare a dificultăţilor apărute în implementarea Legii nr. 211/2012, în care nu erau identificate instituţiile responsabile care să aibă ca obiect de activitate decontarea biletelor de călătorie utilizate”, precizează MApN.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE