vineri, iunie 21, 2024
AcasăInzestrareSteaua Bucuresti va disputa meciurile din campionat in Ghencea

Steaua Bucuresti va disputa meciurile din campionat in Ghencea

Comandantul Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”, reprezentantul MApN in aceasta situatie si reprezentanţii S.C. FC Steaua Bucureşti S.A. au semnat miercuri, 14 martie, un acord cadru pentru prestări de servicii privind organizarea de evenimente sportive în competiţiile interne în cadrul Complexului Sportiv Ghencea, acord încheiat pentru perioada 14 martie 2012-30 iunie 2013.

Potrivit obiectului Acordului cadru, CSA Steaua, în calitate de prestator, pune la dispoziţia S.C. FC Steaua Bucureşti S.A., în calitate de beneficiar, unele părţi din Complexul Sportiv Ghencea pentru desfăşurarea de evenimente sportive conform solicitării beneficiarului.

Pentru fiecare eveniment sportiv în parte, se vor încheia contracte subsecvente care vor avea la bază prevederile Acordului cadru, completate cu elemente specifice fiecărui eveniment sportiv. Tariful minim pentru prestarea de servicii pentru un contract subsecvent de organizare a unui eveniment sportiv este echivalentul în lei al sumei de 24.400 Euro (fără TVA).

Tot miercuri a fost încheiat primul contract subsecvent Acordului cadru, pentru organizarea unui eveniment sportiv în data de 18 martie, cu prilejul meciului de fotbal dintre FC Steaua Bucureşti şi FC Astra Ploieşti.

Asa cum reiese din comunicatul MApN, Steaua va desfasura meciul cu Astra in Ghencea, pierderea la masa verde fiind exclusa, spre bucuria suporterilor stelisti.

Intrebarea este unde si cum se vor antrena jucatorii pastoriti de Becali, daca Ghencea este inchiriata doar pentru evenimente sportive , asa cum reiese din comunicatul MApN?

Asa cum deja ne-a obisnuit, Becali are reactiile de parca altcineva a negociat contractul pentru el, declarand că este victima unui şantaj, fiind nevoit să plătească mult mai mult decât pe Arena Naţională, unde un meci îl costa 18.000 de euro.

„În Ghencea, 24.400 euro mă costă numai că mă duc, joc şi plec. E şantaj ce fac ei, şi-au dat seama că n-am unde să mă mai duc astea şase meciuri. Cu firma de pază mai cheltuim 10.000, curăţenia mă costă cam 6.000. Ce să mai, cu TVA şi alte alea ajung la 50-60.000 de euro pe meci! Vine meciul, pac 50.000! Cei de la MApN vin şi spun „Băi, simbolul Armatei care eşti, tu, Becali să plăteşti!”. Cum vine asta? Cred că vor fi maximum 20.000 de oameni la meciul cu Astra de duminică. Pe Arena Naţională ar fi venit 35-40.000″, a declarat Gigi Becali la GSP TV.

Ne-a JIJI, asta-i viata……cum negociezi, asa ai.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE