sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăInzestrareSpartanul folosit pentru evacuari medicale.

Spartanul folosit pentru evacuari medicale.

Spartan C-27J
Ministrul Apărării Naţionale Gabriel Oprea a aprobat efectuarea unui al doilea transport umanitar duminică, 19 februarie, cu o aeronavă militară C-27J Spartan, de la Baia Mare la Bucureşti, pentru salvarea vieţii mai multor persoane.

Pacienţii, care au suferit arsuri grave în urma celei de-a doua explozii produse în Sighetu-Marmaţiei, au fost asistaţi pe timpul zborului de o echipă medicală SMURD, misiunea fiind aprobată în urma solicitării subsecretarului de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat.

Echipajul aeronavei C-27J Spartan, de la Flotila 90 Transport Aerian, este condus de locotenent-comandorul Emil Tecuceanu. Aeronava militară a decolat, la ora 12.45, de la Otopeni către Baia Mare.

Aceasta misiune survine dupa ce tot astazi, a fost efectuat un transport umanitar cu o aeronavă militară C-27J Spartan, de la Târgu Mureş şi Baia Mare la Bucureşti, pentru salvarea vieţii a şapte persoane.

Cei şapte pacienţi, un bărbat şi şase femei care au suferit arsuri grave în urma unor explozii produse în localităţile Abrud şi Sighetu-Marmaţiei, vor fi asistaţi pe timpul zborului de o echipă medicală SMURD, misiunea fiind aprobată în urma solicitării subsecretarului de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat.

Sursa: mapn.ro

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE