vineri, septembrie 22, 2023
AcasăLegislatieNoi numiri si schimbari la varful ministerului: Dan Tataru si Floarea Serban

Noi numiri si schimbari la varful ministerului: Dan Tataru si Floarea Serban

Tataru Dan, Secretar de stat la MApN
Primul-ministru Victor Ponta a semnat astazi o serie de decizii privind eliberarea din funcţii a unor secretari de stat, respectiv din funcţii publice din categoria înalţilor funcţionari publici, una dintre victimele premierului fiind Mihai Vasile-Ozunu, acesta fiind eliberat din funcţia de secretar de stat pentru relaţia cu Parlamentul, informare publică şi creşterea calităţii vieţii personalului la Ministerul Apărării Naţionale, locul lui fiind luat de Dan Tataru, numit prin decizia 177 din 14.05.2012.

Decizia 177 din 14 mai 2012 pentru numirea domnului Dan Tataru in functia de secretar de stat pentru relatia cu Parlamentul, informare publica si cresterea calitatii vietii personalului la Ministerul Apararii Nationale a fost publicata in Monitorul Oficial 326 din 15 mai 2012 (M. Of. 326/2012) :

Avand in vedere propunerea formulata de Ministerul Apararii Nationale prin Adresa nr. M.640 din 12 mai 2012,
in temeiul art. 15 lit. d) si al art. 19 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea si functionarea Guvernului Romaniei si a ministerelor, cu modificarile si completarile ulterioare, al art. 11 si al art. 32 alin. (4) din Legea nr. 346/2006 privind organizarea si functionarea Ministerului Apararii, primul-ministru emite prezenta decizie.
Articol unic. –
La data intrarii in vigoare a prezentei decizii, domnul Dan Tataru se numeste in functia de secretar de stat pentru relatia cu Parlamentul, informare publica si cresterea calitatii vietii personalului la Ministerul Apararii Nationale.

In urma cu trei ani, cand era numit in aceeasta functie de Boc, noul secretar de stat declara presei: “Nu am o cariera militara. Am facut armata inainte de facultate si am gradul de sergent major, din cite imi amintesc. A trecut de atunci foarte mult timp. Oricum, functia de secretar de stat la Ministerul Apararii este una civila”, a declarat Dan Tataru.

Prin decizia 185/2012,publicata in Monitorul Oficial 328 din 15 mai 2012, Floarea Şerban a fost numită de premierul Victor Ponta în postul de secretar de stat si sef al Departamentului pentru Armamente in Ministerul Apărării Naţionale, functie vacanta in acest moment, dusa prin cumul de actualul loctiitor, generalul maior Cătălin-Adrian Moraru.

Avand reputatia de Prima femeie general din Armata Română, Floarea Şerban, a condus Direcţia Legislaţie şi Asistenţă Juridică din MApN , fiind trecuta in rezervă în februarie 2010 de către preşedintele Traian Băsescu, dupa ce la sfarsitul anului 2009 primise cea de-a doua stea de general maior.

Daca tot se intoarce vechea garda, asteptam si propunerea pentru Colegiul National de Aparare: Ioana Timofte.

Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, vin ai nostri, pleaca ai nostri, noi ramanem tot ca militarii……

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular