marți, iulie 23, 2024
AcasăActualitate militaraLocotenent-comandor Petru Pricop, ranit in accidentul aviatic de la Bacau, a fost...

Locotenent-comandor Petru Pricop, ranit in accidentul aviatic de la Bacau, a fost externat din SCUUMC

Sursa foto: roaf.ro
Sursa foto: roaf.ro
Locotenent-comandorul Petru Pricop şi caporalul cls. a III-a Doru Nănescu au fost spitalizati la SUUMC cu diagnostice specifice traumelor suferite în timpul accidentului aviatic din luna martie, in judetul Bacau, respectiv politraumatisme, arsuri şi plăgi multiple. Potrivit MApN, astazi locotenent-comandorul Pricop urma sa fie externat.

Secretarul de stat pentru relaţia cu Parlamentul, informare publică şi creşterea calităţii vieţii personalului, Vasile Costea, a vizitat, marţi, 2 aprilie, victimele accidentului aviatic din 7 martie, internate la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central (SUUMC).

„Într-un interval atât de scurt de la ultima noastră întâlnire, mă bucur că vă revăd într-o stare clinică şi psihică atât de bună şi nu-mi rămâne decât să vă doresc să vă reîntoarceţi cât mai repede în rândul nostru şi la manşă” i-a transmis Vasile Costea locotenent-comandorului Pricop.

Oficialii M.Ap.N. l-au vizitat şi pe caporalul cls. a III-a Doru Nănescu, a doua victimă a accidentului. Cu această ocazie, medicii au trecut în revistă evoluţia sa de la internarea în spital şi potenţialul acestuia de a se vindeca complet.

„Din partea conducerii ministerului, aş vrea să vă transmit că, în continuare, se vor face toate demersurile necesare pentru asigurarea celor mai bune condiţii de tratament, spitalizare şi recuperare pentru militarii noştri, indiferent de stabilimentul medical în care aceştia sunt sau optează să fie internaţi. Am întâlnit o echipă de medici militari de top şi sunt convins că militarii noştri vor beneficia aici de toată atenţia care li se cuvine”, a mai declarat, la încheierea vizitei, secretarul de stat.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE