sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăIn zona barfeiUn liberal cu pile SI la armata

Un liberal cu pile SI la armata

Impusca contract dupa contract
Este consilier judetean, dar inainte de toate este un afacerist de top. Pentru liberalul Gabriel Monea, functia obtinuta pe listele de partid nu este decat un paravan pentru o pleiada de afaceri personale, de pe urma carora obtine profit dupa profit. Liberalul Gabriel Monea este si un partener de incredere al Statului, mai exact al Ministerului Apararii Nationale, de la care obtine contracte prin intermediul firmei sale, General Marine Safety S.R.L.
Ultima reusita a lui Monea se numeste „Inspectare, verificare, testare, reparare, inlocuire a componentelor expirate din inventarul de complet a plutelor tip RFD SURVIVA si VIKING 20 DK de la F 111”, contract in valoare de 79.474 de lei, fara T.V.A., scos la licitatie de catre Ministerul Apararii Nationale prin U.M. 02022 Constanta. Reamintim ca, in urma cu doua luni, Ministerul Apararii Nationale a atribuit contractul ce vizeaza „inspectarea, verificarea, testarea, repararea si inlocuirea componentelor expirate pentru plutele de salvare de la nava Mircea”, in valoare de 30.000 de lei, aceleiasi General Marine Safety S.R.L. din Constanta, detinuta de liberalul Gabriel Monea. Ambele contracte au fost atribuite fara licitatie electronica si fara anunt de participare.
General Marine Safety S.R.L. nu este singura afacere a lui Gabriel Monea, care mai detine, potrivit Registrului Comertului, Badea Cartan S.R.L., Ultramon Plus S.R.L., Lalizas Marina S.R.L. si Lycar Handler GM S.R.L. Pana de curand, Monea a fost partener de afaceri cu Manole Papazia, dar din motive personale s-a retras din S.C. Gamma Ship Suplier S.R.L. Monea a renuntat si la actiunile pe care le detinea la postul de televiziune local Constanta TV unde, pentru o perioada scurta de timp, a ocupat postul de director. Numele lui Gabriel Monea este strans legat si de declinul complexelor Panoramic, Amfiteatru, Belvedere si Neptun din Olimp. Liberalul s-a aflat, o buna perioada de vreme, la conducerea S.C. Olimp Estival 2002 si a fost acuzat de management defectuos.

Sursa: uups.ro

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE