joi, septembrie 28, 2023
AcasăActualitate militaraInterneDesi are bani putini, MApN-ul scoate oamenii din zapezi ca in fiecare...

Desi are bani putini, MApN-ul scoate oamenii din zapezi ca in fiecare an. Unde se duc banii de la deszapeziri?

Autospeciala echipata MEDEVAC
Autospeciala echipata MEDEVAC
Numai in ultimele patru zile , ministerul apararii nationale a actionat pentru ajutorarea persoanelor aflate in dificultate din cauza zapezilor in 13 interventii, la acestea participand peste 100 de militari si 15 mijloace tehnice , in general autospeciale cu tractiune integrala 6×6. Numai noaptea trecuta, peste 80 de militari din MApN, au participat cu zece mijloace tehnice la opt intervenţii în sprijinul populaţiei afectate de ninsori din judeţele Dolj, Iaşi şi Botoşani, la solicitarea Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă din judeţele respective.

Potrivit unui comunicat dat publicitatii de MApN, astazi, 13 decembrie, s-a actionat cu zece militari şi o autospecială de transport la o misiune de salvare-evacuare pe raza localităţii Vlădeni, din judeţul Botoşani, la solicitarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din judeţul respectiv.

În cursul acestei dimineţi s-au încheiat misiunile din localităţile Huşi, judeţul Vaslui, Voineşti, judeţul Iaşi, şi Brehuieşti, judeţul Botoşani.

La nivelul Statului Major General este constituita o structura de specialitate ce monitorizeaza permanent situaţia meteorologică şi coordonează ansamblul de măsuri privind acţiunile de pregătire şi intervenţie a forţelor şi mijloacelor M.Ap.N., în sprijinul populaţiei afectate de vremea nefavorabilă.

Concluzia este una singura: chiar si in situatii de criza financiara si politica, militarii isi fac datoria de baza, aceea de a fi alaturi de populatie. Ce rasplata mai mare poti primi decat lacrimile de bucurie ale unei persoane aflate in zapada in momentul cand te vede?

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular