sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăCeremonii militareCu japca la parada?

Cu japca la parada?

Conform adevarul.ro, ofiterii si subofiterii din mai multe unitati militare din Bucuresti au fost adusi impotriva vointei lor la parada, impreuna cu familiile, imbracati civil, pentru a face figuratie si pentru a asigura o zona de protectie presedintelui Romaniei. Cat din cele publicate de adevarul sunt reale avand in vedere ca la aceasta parada au participat de 3 ori mai multe persoane, adica aproximativ 7000?

“Fiecare unitate militară avea loc indicat unde trebuie să-şi plaseze oamenii. Ştiam ce unitate aveam în stânga şi în dreapta. Ne-au chemat de la ora 8 dimineaţă pentru a ocupa împreună cu familiile noastre locurile din faţă, pentru a asigura liniştea şi ordinea” se spune pe adevarul.ro

Sincer, in urma cu ceva vreme mi-au soptit niste e-mailuri ca si la festivitatile din fiecare duminica de la Cercul Militar Natinal se petrece acelasi lucru dar mi-a fost greu sa cred, asa cum dealfel imi este greu sa cred si acum, pentru ca daca este adevarat…………spre ce ne indreptam domnule ministru? Ajungem iarasi la mitingurile de proslavire de pe timpul dictatorului?

Sper din suflet ca MApN sa iasa si sa infirme informatiile prezentate de site-ul amintit, pentru ca este pacat de toate eforturile militarilor participanti si de frumusetea zilei de ieri pentru a fi murdarita cu asemenea acuze. Pana atunci, puteti citi articolul din adevarul.

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE