duminică, aprilie 14, 2024
AcasăActualitate militaraCe legătură este între gaura neagră şi Statul Major General al Armatei...

Ce legătură este între gaura neagră şi Statul Major General al Armatei Române

In luna decembrie anul acesta ii expira(probabil, logic si normal) mandatul amiralului Gheorghe Marin, marinarul care a condus Statul Major General avand drept presedinte al statului pe d-l Băsescu. Ministrul Gabriel Oprea va trebui să numească rapid un succesor de încredere în această poziţie cheie, mai ales că instituţiile de forţă sunt destul de tensionate după ce regimul actual le-a redus atât veniturile, cât şi prestigiul sau, mai grav, pensia.

In presa scrisa si pe internet a aparut ,odata cu o descoperire a specialistilor NASA, o gluma care speram sa nu aiba legatura si in realitate.
Specialiştii de la NASA au botezat cea mai tânară gaura neagră descoperită în Univers după numele galaxiei din care face parte: „M 100”. Ori, clădirea în care se află Statul Major General poartă denumirea „Obiectivul M – 100”. Ofiţerii spun că Ministerul Apărării Naţionale a devenit, după patru ani de conducere navală pe uscat, o adevarată gaură neagră, în care a nimerit cu nava amiralul amintit mai sus.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE