sâmbătă, aprilie 13, 2024
AcasăIn zona barfeiCât de jos a ajuns bugetul MApN: nu sunt fonduri pentru confectionarea...

Cât de jos a ajuns bugetul MApN: nu sunt fonduri pentru confectionarea decoratiilor militare

Medalia Serviciul Credincios Clasa a 3 a cu spade
Medalia Serviciul Credincios Clasa a 3 a cu spade
Intr-un raspuns al loctiitorului Sefului Directiei Personal si Mobilizare catre seful Directiei Calitatea Vietii Personalului, la o adresa a sindicatului militarilor disponibilizati(SCMD) privind conferirea unor distinctii militare unor ofiteri, se arata ca pentru anul 2013 bugetul MApN nu prevede fonduri pentru confectionarea acestor distinctii.

Lasand deoparte surprinderea fata de aflarea existentei unei DIRECTII privind calitatea vietii personalului si că un SERGENT MAJOR intocmeste raspunsuri in Directia personal si mobilizare, stau si ma intreb care este de fapt bugetul real al MApN, daca acesta nu isi permite cateva mii de lei pentru confectionarea acestor decoratii.

Cu ce vor fi decorati militarii romani ce isi desfasoara activitatea in teatrele de operatiuni daca nici macar banala decoratie cu valoare simbolica nu le mai este oferita?

Si, lasand deoparte bugetul MApN, nu-mi pot arata surprinderea fata de solicitarea SCMD: ofiteri decorati pentru ”meritul de a fi promovat constant valorile militare ale Romaniei”.

Oare cei care au solicitat aceste decoratii chiar nu realizeaza raul pe care sindicatul (se intelege ca ma refer doar la anumite persoane) l-a facut, in cei cativa ani de existenta, imaginii armatei romane? Sau faptul de a fluiera in momentul intonarii imnului de stat reprezinta in opinia unora promovarea valorii si a imaginii armatei?

Degeaba a luptat Dobritoiu in trecutul recent sa scoata armata in strada si prin mall-uri, degeaba incearca Dusa sa promoveze imaginea MApN, daca tu vii cu titulatura de militar in presa si incepi sa improsti cu noroi in stinga si in dreapta cu un limbaj de mahala. Dar, poate ca este si asta un merit….parerea mea, care este….

Raspunsul Directiei Personal si Mobilizare catre Directia Calitatea Vietii Personalului, remis de cei din urma SCMD poate fi citit aici: Buget MApN distinctii militare

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE