miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăActualitate militaraInterneCadre MApN si MAI decorate de presedintele Traian Basescu

Cadre MApN si MAI decorate de presedintele Traian Basescu

Ordinul Național Pentru Merit
Sursa foto: wikipedia.org
Președintele României a semnat in 17 decembrie 2012 un decret, personal din MApN si MAI fiind decorat în semn de apreciere pentru competenţa profesională, experienţa acumulată, obiectivitatea şi fermitatea dovedite în executarea atribuţiilor de serviciu. Astfel, președintele României a conferit Ordinul Naţional „Pentru Merit” – în grad de Mare Ofiţer, cu însemn pentru militari, domnului general maior, cu două stele, în retragere Hurdubaie C. Ioan, Ordinul Naţional „Pentru Merit” – în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, domnului general de brigadă, cu o stea, în retragere Bulai G. Jorj, Ordinul „Meritul Sanitar”- în grad de Comandor, cu însemn pentru civili, domnului comisar-şef de poliţie Mihalcea I. Gabriel-Lucian, Ordinul „Meritul Sanitar” – în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, domnului colonel Petre N. Dan și Ordinul „Meritul Sanitar” – în grad de Cavaler, cu însemn pentru civili domnului comisar-şef de poliţie Popa D. Vladimir, doamnei comisar-şef de poliţie Ursuleanu P. Dorinela și domnului Lăcătuşu P. Dumitru, personal contractual.

Ordinul „Bărbăţie şi Credinţă” – în grad de Comandor, Crucea Naţională „Serviciul Credincios” – clasa a II-a, cu însemn pentru militari, Medalia Naţională „Serviciul Credincios” – clasa a II-a, cu însemn pentru militari , Medalia Naţională „Pentru Merit” – clasa a II-a, cu însemn pentru militari sau Medalia „Bărbăţie şi Credinţă” – clasa I, cu însemn pentru militari sunt doar cateva din decoratiile si medaliile acordate astazi de Presedintele Romaniei.

Pentru ca lista celor decorati este foarte mare, doritorii o pot consulta direct la sursa: presidency.ro.

Nu ne ramane decat sa speram ca cei aflati pe lista de mai sus merita cu prisosinta aceste decoratii si medalii si ii felicitam din suflet.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE