vineri, septembrie 22, 2023
AcasăActualitate militaraBLACKSEAFOR-Grupul de Cooperare Navala din Marea Neagra

BLACKSEAFOR-Grupul de Cooperare Navala din Marea Neagra

Patru nave militare ce vor ancora la sfarsitul saptamanii in portul Constanta vor putea fi vizitate sambata intre orele 16.00-18.00 si duminica intre orele 14.00-18.00. Navele din Turcia, Ucraina, Bulgaria si Federatia Rusa vor participa la exercitii desfasurate in cadrul activarii Grupului de Cooperare Navala din Marea Neagra, BLACKSEAFOR.

Cele patru nave vor participa alaturi de corveta fortelor navale romane ”Contraamiral Eustatiu Sebastian”, pana in 26 aprilie la exercitiile din faza a II a a celei de-a XI a activari a Grupului, grup conceput a fi activat de doua ori pe an. Comanda grupului apartine prin rotatie celor sase state riverane Marii Negre ce participa la exercitii: Bulgaria, Georgia, Romania, Federatia Rusa ,Ucraina si Turcia.

Pe langa exercitiile navale de lupta contra minelor, de cautare salvare pe mare si asistenta umanitara, sunt planificate si activitati de protocol, o delegatie a BLACKSEFOR urmand a se intalni cu reprezentantii autoritatilor locale , conducerea Flotei, vizite la Muzeul Marinei si la obiective turistice.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular