joi, aprilie 18, 2024
AcasăActualitate militaraMApN lansează un concurs de eseuri dedicat Zilei NATO

MApN lansează un concurs de eseuri dedicat Zilei NATO

logo_natoInstituită prin Legea nr. 390/2004, „Ziua NATO în România” este sărbătorită în fiecare an, în prima duminică a lunii aprilie. Anul acesta se împlinesc 64 de ani de la crearea Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord şi nouă ani de la aderarea ţării noastre la Alianţă, ocazie cu care MApN lansează pe Facebook un concurs cu tema: „Contribuţia militarilor români la intrarea României în NATO”.

Concursul Naţional de Eseuri „Contribuţia militarilor români la intrarea României în NATO”, ediţia I (2013), se desfășoară în perioada 02 aprilie – 5 aprilie a.c. și este adresat tuturor vizitatorilor paginii de facebook a MApN, dar mai ales elevilor, studenţilor, analiştilor şi specialiştilor.

Participanţii trebuie să trimită un eseu, în care să exprime apartenenţa României la comunitatea Nord-Atlantică, la valorile reprezentate de aceasta, prin îmbinarea elementelor definitorii ale Alianţei cu valorile specifice româneşti.

Eseul trebuie să conțină două pagini, cel mai bun eseu fiind publicat în ziarul Observatorul Militar, primele 5 fiind publicate pe site-ul MApN.

Toţi participanţii vor primi o diplomă de excelenţă din partea Ministerului Apărării Naţionale şi vor fi invitaţi duminică 7 aprilie, de la ora 10, la Ceremonia militară organizată la sediul MApN alături de înalte personalităţi militare şi civile, de personal din structurile centrale ale ministerului şi din categoriile de forţe ale armatei.

Ministerul Apărării Naționale impune si niste conditii pentru participarea la concurs asa ca este necesară citirea regulamentului pe pagina de Facebook a evenimentului: Concursul Naţional de Eseuri „Contribuţia militarilor români la intrarea României în NATO”

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE