ROARMY FORUM

Vă rugăm să vă logaţi sau să vă înregistraţi.

Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Căutare avansată  

Stiri:

Va dorim bun venit pe forumul RoArmy!!! Aici se poate discuta despre orice cu respectarea legislatiei referitoare la clasificarea anumitor informatii.

Autor Subiect: Politistii au dreptul la doua job-uri....  (Citit de 3027 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

John

  • Nou Venit
  • *
  • Offline Offline
  • Mesaje postate: 44
Politistii au dreptul la doua job-uri....
« : Iulie 07, 2010, 06:06:58 »

Agentia Nationala de Integritate (A.N.I.) da unda verde ca politistii sa se poata angaja si in sectorul privat numai in cazul in care atributiile noii activitati nu se suprapun cu cele ale functiei publice, astfel cum rezulta din fisa postului.
Raspunzand unei adrese trimise de Sindicatul National al Politistilor si Vamesilor “Pro Lex”A.N.I. se pronunta cu privire la detinerea functiei publice de politist concomitent cu exercitarea unor functii sau activitati in domeniul didactic, al cercetarii stiintifice, al creatiei literar-artistice si in alte domenii de activitate din sectorul privat.
 
Declaratia Presedintelui Sindicatului „Pro Lex”, Vasile Lincu:
 
„Punctul de vedere al A.N.I. este corect si necesar, intrucat rezistenta la schimbare a M.A.I. a facut ca aceste prevederi sa nu fie aplicate si politistilor. Mai mult in contextul reducerii veniturilor o alta activitate remunerata ar putea fi o solutie pentru politistii care au credite bancare, dar si pentru a descuraja eventualele tentative de coruptie.”
memorat
 

Pagină creată în 0.1 secunde cu 33 interogări.