ROARMY FORUM

Vă rugăm să vă logaţi sau să vă înregistraţi.

Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Căutare avansată  

Stiri:

Pe roarmy.ro puteti gasi informatii de actualitate despre activitatile desfasurate de militarii romani in tara si in teatrele de operatii.

Autor Subiect: Ordin nr. 112/2010 pentru completarea Ordinului nr. M.101/2010  (Citit de 3896 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Marinarul

  • Moderator
  • Nou Venit
  • *****
  • Offline Offline
  • Mesaje postate: 18

Desi instanta a dispus momentan suspendarea HG 735, ministrul apararii inca emite ordine privind recalcularea pensiilor. De data aceasta completeaza ordinul M101 uitand probabil ca DGIA are un statut aparte. Asa ca revine cu urmatorul ordin de ministru:

Ordin nr. 112/2010 pentru completarea Ordinului nr. M.101/2010 privind aplicarea in Ministerul Apararii Nationale a HG 735/2010 pentru recalcularea pensiilor stabilite potrivit legislatiei privind pensiile militare de stat, a pensiilor de stat ale politistilor si ale functionarilor publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciarelor

Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 686 din 11 octombrie 2010

MINISTERUL APARARII NATIONALE

Pentru aplicarea prevederilor art. 16 din Hotararea Guvernului nr. 735/2010 pentru recalcularea pensiilor stabilite potrivit legislatiei privind pensiile militare de stat, a pensiilor de stat ale politistilor si ale functionarilor publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciarelor, conform Legii nr. 119/2010 privind stabilirea unor masuri in domeniul pensiilor, in temeiul prevederilor art. 33 alin. (1) din Legea nr. 346/2006 privind organizarea si functionarea Ministerului Apararii Nationale, cu modificarile ulterioare, ministrul apararii nationale emite prezentul ordin.

Art. I.
Ordinul ministrului apararii nationale nr. M.101/2010 privind aplicarea in Ministerul Apararii Nationale a Hotararii Guvernului nr. 735/2010 pentru recalcularea pensiilor stabilite potrivit legislatiei privind pensiile militare de stat, a pensiilor de stat ale politistilor si ale functionarilor publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciarelor, conform Legii nr. 119/2010 privind stabilirea unor masuri in domeniul pensiilor, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 606 din 26 august 2010, se completeaza dupa cum urmeaza:

1. La articolul 3, dupa alineatul (2) se introduc doua noi alineate, alineatele (2^1) si (2^2), cu urmatorul cuprins:
"(2^1) Procedura de fotografiere, stocare, transmitere a datelor in format electronic si creare a bazei de date referitoare la perioadele de activitate desfasurate de beneficiari in structuri ale Directiei generale de informatii a apararii se stabileste prin dispozitie a directorului general al Directiei generale de informatii a apararii.
(2^2) Statul Major General coopereaza cu Directia generala de informatii a apararii pentru crearea bazei de date necesare recalcularii pensiilor militare de stat ale beneficiarilor care si-au desfasurat activitatea in structuri ale Directiei generale de informatii a apararii."

2. Dupa articolul 4 se introduce un nou articol, articolul 4^1, cu urmatorul cuprins:
"Art. 4^1
(1) In vederea obtinerii documentelor doveditoare necesare recalcularii pensiilor militare de stat, beneficiarii care si-au desfasurat activitatea in structuri ale Directiei generale de informatii a apararii se adreseaza acestor structuri.
(2) Activitatile desfasurate de structurile Directiei generale de informatii a apararii in vederea eliberarii documentelor solicitate sunt cele prevazute la art. 4."

Art. II
Prezentul ordin se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.
memorat
 

Pagină creată în 0.091 secunde cu 27 interogări.